Hergroepering

Graag willen we u informeren over een ontwikkeling binnen Echoes of the Heart. Helaas heeft onze sopraan, Ingrid, de beslissing genomen om ons te verlaten. Echoes of the Heart zal doorgaan als vocaal duo met pianist. De verfrissende meerstemmigheid en de sfeer van onze optredens zullen hetzelfde blijven, maar we zullen door deze hergroepering onze arrangementen iets moeten aanpassen.

Het aanpassen van de arrangementen en het evt. instuderen van nieuw repertoire neemt de nodige tijd in beslag. De komende tijd zullen wij ons hier op focussen, zodat we binnenkort weer onze muziek ten gehore kunnen brengen.

Huiskamerconcert Awakening

Op zaterdag 28 april gaven we 2x een huiskamerconcert in Raalte, een gezellige muzikale avond, We lieten13 liedjes horen in het klassieke en lichtere genre. Op een andere locatie was er tegelijkertijd een concert van Tolls en Esther de Jong, singer-songwriters. Halverwege de avond wisselde het publiek van locatie met een korte wandeling van 500 meter. In de pauze een drankje en hapje en na afloop gezellig naborrelen met de artiesten.

Kerst rondum de Kaerke

Op zaterdag 16 december 2017 traden wij op bij Kerst rondum de Kaerke.
Rondom de kerk in Oudleusen werd een kerstmarkt georganiseerd, in Dickens stijl. Een gezellige kerstsfeer, met in de kerk gezellige en mooie kerstmuziek. 

Concert Love Shine a Light

Echoes of the Heart, een vocaal trio met pianist, gaf op zaterdagavond 12 november 2016 een intiem concert met het programma “Shine a Light”, waarin het publiek kan genieten van veel nieuw repertoire. Het optreden vindt plaats in de voormalige Synagoge in Dalfsen. Het repertoire is heel breed, van lichte tot klassieke muziek en het musical genre en de liederen die worden uitgevoerd ademen een warme sfeer zoals het Alleluia van W.A. Mozart, Adiemus van K. Jenkins, Love shine a light van K. Rew en O Lovely night van J. Offenbach.
Synagoge, Julianastraat 18 te Dalfsen.

Echoes of the Heart – Update juni 2015

Echoes of the Heart heeft inmiddels een tweetal concerten gegeven in de Synagoge in Dalfsen, gastoptredens uitgevoerd bij enkele koren, zoals kleinkoor Excelsior en Sursum Corda, liederen gezongen tijdens een 4 mei herdenkingsdienst in Dalfsen, een optreden gehad tijdens een Midzomeravond in Den Ham, een optreden tijdens de muziekestafette in Heino en een Kerst en Winter Concert gegeven in theater De Gashouder in Dedemsvaart. Via de organisatie Kerken Als Podium is een concert gegeven in Onze Lieve Vrouwe Basiliek in Zwolle en in maart 2015 heeft Echoes of the Heart een optreden in Cultuurboerderij Strunk in Raalte verzorgd.